Inneholder annonselenker

Det er fortsatt 3 uker igjen av Oktober, men Boozt starter likevel høstsalget nå og det er helt perfekt ettersom vi står for en lang vinter som kommer snart. Her finner du både treningsklær, ull og ytterjakker på tilbud.

Du finner en rekke spreke varer til så mye som 30 prosent avslag, masse fint fra mine favoritter som er Kari Traa, her er en smakebit på hva du kan vente deg denne høsten og vinteren, og mer finner du HER.

HER / HER / HER / HER / HER / HER / HER / HER / HER

HER / HER / HER / HER / HER / HER / HER / HER

HER / HER / HER / HER / HER / HER / HER / HER / HER

Nå som det er salg så lønner det seg å handle inn noe nytt til treningsgarderoben allerede nå! På dette salget finner du nemlig masse nytt og fresht treningstøy og gode treningssko også! Det lønner seg alltid å være rask, for det beste ryker først.

Mine tips til dere er hva du kan ha på deg for en løpeøkt i minusgrader, og mitt tips er foret løpebukse, godt undertøy, hansker og en jakke som tar imot for kald vind. Alt dette finner du på salget HER. Ha gjerne en overtrekksbukse utenpå buksen som er foret også, og det beste av alt de gode ull sokkene, luene eller pannebåndene fra Kari Traa. Sikre deg de beste tilbudene HER . 😊