Hei og hopp alle sammen! 

Idag tenkte jeg å komme med en liten anbefaling på noen av durance sine produkter.

Durance har mange ulike produkter, duftlus, vaskemiddel, husvask, kroppsvask , kremer, såper etc. Og jeg har de siste 2 årene brukt disse produktene mer enn annet. skylle og vaskemiddelet til Durance er helt fantastisk, tøyet lukter friskt og rent naturlig, jeg benytter meg kun av en kork av hver og det holder mer enn nok, dra produktet er «drøyt» (en kvart kork mer på 7 kg vask) . Durance har utviklet en vaskeserie for tekstiler basert på tradisjonelle opskrifter fra Provence. Produktene er miljøvennlige og inneholder mer enn 90% naturlige ingredienser og er 90% biologisk nedbrytbare. Det deilige med vaskemiddelet er at når maskinen står å går og klærne henges opp lukter det rent og friskt i hele huset, dette har jo gjort meg litt ekstra bortskjemt. den «rene» naturlige duften gjør at det meste andre virker kunstig. Produktet er rett og slett FANTASTISK! 

Finnes i nettbutikken til stylebynorwaystore HER, HER OG HER.

1900694-1-1410956787541

Så var det denne husvasken : Husvask kan brukes i alle husets rom. Bruk ca. 1,5 cl i en bøtte vann. For ekstra vanskelige flekker ta konsentrert husvask på en klut og påfør direkte på flekkene. Husvask fra Durance etterlater en fantastisk duft i hele huset. 750ml med pumpe. Jeg lover dere, idé dere begynner med denne serien går dere ikke tilbake til «vanlig» grønnsåpe på lik linje igjen.. Vasker du huset med denne og gjerne også lufter vil du få en så fantastisk duft i hjemmet at du gleder deg til neste gang du skal vaske hjemmet ditt igjen! Jeg må jo si at jeg ELSKER den følelsen! hihi..

Finnes HER i nettbutikken hos stylebynorwaystore.

1900694-1-1410956790191

Utover dette anbefaler jeg de deilige duftlysene,putesprayene og hussprayene i samme serie, du kan ikke ta feil, det er en ting som er sikkert når det kommer til Durance! 

LA DEG FORFØRES AV DEILIGE LUKTER OG PRODUKTER.

Reklamer