Jeg anbefaler dere alle til å titte innom Dermaspa.no, jeg holder nå en konkurranse sammen med de. Hver gang du skal handle på nett, så har jeg gjort sånn at du ikke går glipp av de beste tilbudene. 

Sammen med de så kjører jeg i gang min første konkurranse sammen med Dermaspa, jeg har vært så heldig at jeg får dere lesere et valgritt produkt fra nettbutikken. Klikk deg inn på siden og velg det produkte som du ønsker deg, i tilegg får også alle lesere av Glade Hjem nå 10% rabatt ved å bruke rabattkoden GLADEHJEM. Denne rabatten legges til i handlekurven når du er ferdig.

Du kan kan vinne et av de 5 produktene som er nevnt i listen. 

Dermaroller Titanium 0.5 mm eller 1.0 mm
Anti-aging hjemmebehandling som man før måtte ta i salonger og betale flere tusen kroner. Små mikronåler rulles over huden og simulerer at huden blir skadet slik at den reparerer seg selv og da økes også kollagen-produksjonen.

0.5 mm hjelper mot rynker, fine linjer, store porer og pigmentflekker.

_ce5f2322d48480fd3d193bc9f717b29415cba37e1cb2eb7f71_pimgpsh_fullsize_distr_1

Link til produktet

1.0 mm hjelper mot dypere rynker, arr og akne-arr, store porer og pigmentflekker.

_f2fb09841d7e07f96eb143acb1ed45e91e495fc657909ecc98_pimgpsh_fullsize_distr_1

Link til produktet

Mange produsenter selger 0.2 mm ruller, men disse har vitenskapelige studier vist at ikke gir hudforbedring. DermaSpa.no selger derfor kun ruller på 0.5 mm eller mer som har bevist effekt.

Dermarulle til kropp 1.5 mm
En 1.5 mm rulle til kroppen vil redusere synligheten av strekkmerker og cellulitter, men kan også brukes på arr på kroppen. Øker kollagen-produksjonen og gir strammere hud.

dermaroller_kropp

Link til produktet

Koppe-sett
Vakuum massasje-kopp skaper negativt trykk som stimulerer huden i dybden til å skille ut giftstoffer og gir økt blodsirkulasjon i området. Dette vil på sikt gi strammere og glattere hud. En billig og effektiv cellulitt-behandling som også blir brukt av hudpleiere.

siliconecup_family

Link til produktet

24K Lift Wand
24K Lift Bar gir et umiddelbart løft til sliten hud, rynker glattes ut og huden får en ny glød.

s-l1600_2_

Link til produktet

Sonic Hudbørste
Med Sonic rensebørste vil du rense huden i dybden ved hjelp av 7000 vibrasjoner i minuttet. Dette vil etterlate huden ren, jevn og øker blodsirkulasjonen som gir huden ny glød.

dermasonic001rosa

Link til produktet

For å bli med i trekningen må du besøke de forskjellige produktene slik at du ser hvilket produkt du har mest lyst på. Deretter trenger du bare skrive i kommentarfeltet hvilket produkt du vil ha så blir du automatisk med i trekningen.

Hvis du vil kjøpe noe i nettbutikken så husk å bruke koden GLADEHJEM som gir 10% rabatt på alle varene i butikken.

Advertisements