God dag i stuen! Idag er jeg i lykkerus, nytt rekkverk til trappen kommer opp nå og det blir altså noe HELT annet, helt sjokkert jeg… Jeg har liksom nesten ikke klart å forstå det ennå, hjemmet vårt blir jo bare finere og finere og vi er så stolte!  

Før var den slik: 

IMG_7694 IMG_7687 IMG_7688 IMG_7681

Noen andre kjøp er også gjort ( vel, bare småtteri egentlig) men jeg gleder meg til å vise dere dette ferdig! Jeg er så glad når jeg ser at alt begynner å henge sammen, trappen har nesten vært sjenerende mot resten, men nå henger ting sammen! 

Det som er så greit med nytt og større rekkverk er at ungene ikke kan falle ned, er en liten utfordring i seg selv så jeg er nå glad jeg har barn som nå forstår at man ikke skal leke ved trappen. Bortsett fra vår lille 1´åring, så mens det var folk her og fikset trappen vår – da var lille Anemor til bestemor i mange timer!

IMG_9014 IMG_9019

IMG_9023

 Vi skal også sette opp en ny påle på høyre siden, pga vi har barnegrind – og da blir det enda finere også! Ikveld må dere følge med på bloggen, for da åpner jeg den første luken i min kalender. 🙂

Nå skal jeg fortsette videre her i hjemmet med andre ting, nyt dagen så skrives vi.

Reklamer