Gratulerer med dagen alle sammen, hipp hipp hurra!

Har dere hatt en fin dag? 17.Mai feiringen idag var som en drøm, vi storkoset oss både store og små, i år var det en ny start og en ny plass og feire 17.Mai på, og det var MASSE mennesker. En fantastisk plass og feire, og dette blir noe å glede seg til hvert år fremover. Dagen startet med flaggheising før klokken var 08, og det selve toget startet ikke før klokken var 1 – så vi hadde god tid på og ordne oss, heldigvis!

IMG_2922[1] IMG_2925[1]

Her har det vært litt regn og overskyet i dag, regnet kom ikke før etter vi var ferdig med toget, så vi har heldig med at det ble opphold og fint vær da vi gikk runden! Håper noen andre har vært litt mere heldige med været, siden det var meldt litt regn og overskyet andre steder.

IMG_2926[1] IMG_2927[1]

Senere på dagen gikk turen hjem hvor vi tok av oss festantrekket og vi sovnet alle sammen i over en time på hver vår ende av sofaen.. Vi var helt pumpa hele gjengen og slått ut etter mange timer med gåing og alt for mye mat.. haha! Så årets feiring har vi tatt stille og rolig, noe vi alle er fornøyde med. En helt fantastisk dag med familiehygge – akkurart slik det skal være på «barnas dag» Jeg håper dere hadde en fantastisk feiring i dette «flotte» været! Nå er jeg helt klar for å finne senga og bli opplagt å superform til morgendagen!

IMG_2923[1] IMG_2924[1]

Vi skrives 😉

Reklamer