Idag tok vi turen ut i noen timer og lekte oss i snøen, hele gjengen. Så når vi kom hjem igjen var vi slitne alle mann, og Amalie er storfornøyd med dagen så langt! Vi lekte oss med det nye akebrettet som Amalie fikk til julegave, noe som hun er veldig stolt av, vi aket, tok oss en tur til barnehagen og lekte oss der, laget snøengler pluss at vi fikk oss en lang og frisk gåtur ute i det fantastiske snøværet

Noen som sutrer over at Amalie aldri liksom smiler på bildene, VEL – se her da 🙂

IMG_8518 IMG_8553 (1) IMG_8565 IMG_8579Etter at vi kom hjem så laget vi oss god mat, slappet av koset oss med litt brus (skikkelig usunt, i know) her i huset er det ikke mye stillhet med barn i hus, Amalie har utrolig MASSE energi til 1000, og det gjorde utrolig godt for oss alle at vi tilbringte noen timer ute i snøen idag og bare koste oss. Ane var så stille og rolig, som bare sov i vognen helt til vi kom hjem igjen.

Stillheten bryter, og noen minutter er vi kanskje bare roligere. Det er da det er så fint at vi fikk mange puslespill til jul, sånn at Amalie og Thomas sitter på stue gulvet og bare koser seg med det! Jeg ønsker dere alle flotte lesere en fin kveld videre!

IMG_8570

Vi skrives , nyt resten av kvelden! Tjoheeei

Reklamer